Glemt detaljer?

Følgende salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Ulvedals. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Ulvedals.

Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, vil de følge med i leverancen. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Ulvedals side, er denne af vejledende art.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt i Ulvedals overgår til køber på leverings tidspunktet.

Reklamation

Køber skal gøre opmærksom på eventuelle fejl eller mangler ved leveringen fra Ulvedals, inden for rimelig tid efter, at køber har modtaget varen, og hurtigst muligt returnere varen til os sammen med faktura kopi og RMA.

Det en købers pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis køber opdager en fejl, skal køber indberette det senest inden for 2 måneder, efter modtagelsen af varen til Ulvedals. Køber kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter køber har modtaget leverancen.

For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed begrænset af den holdbarhedsperiode, Ulvedals har stillet køber i udsigt. Vi vil så snart vi modtager varen fra dig få en sagkyndig til at se på sagen og sørge for den hurtigst mulige løsning af problemet.

Reklamationsrapport

Fejllevering:

Hvis den leverede vare ikke stemmer overens med den vare som du har bestilt og er beskrevet på faktura, skal du indenfor rimelig tid, rette henvendelse til os.

Pris og betaling

Hos Ulvedals kan du bestille dine varer online og betale med disse Korttyper:

Dankort, Visa, Mastercard, Maestro, V Pay, JCB, Union Pay, Diners Club, Discover.

I henhold til gældende regler for betalingskort på internet hæves pengene først fra din konto, når vi sender pakken fra os.

Levering og transport

Levering af varer fra Ulvedals anses for sket, når køber har modtaget varen. Alle varer bliver sendt med GLS Collect (Pakkeshop). Forsendelsesomkostninger er 85,00 dkk for indland (hele danmark) uanset pakkens størrelse op til 20kg, dette gælder også helt små ordre, vi sender kun som pakkepost så din pakke kan spores, hvis du ikke skulle modtage den.

Leverings tid

Leverings tid er i Danmark normalt 1 - 3 dage.

Fortrydelsesret

Ulvedals yder 14 dages fuld fortrydelsesret, gældende fra den dag køber modtager varen. Fortryder køber købet, skal Ulvedals underrettes herom senest 14 dage efter den dag, køber modtog varen. Køber skal returnere varen i samme stand og mængde som den er modtaget. Vi tilbagebetaler herefter hele beløbet, inklusiv forsendelsesomkostninger m.m.

Varen pakkes forsvarligt ind og du skal selv betale retur forsendelsen af varen.

For varer, der specifikt sælges med mere fordelagtige vilkår omkring fortrydelse, gælder de gunstigere vilkår frem for den almindelige fortrydelsesret.

Ved tilbagelevering af købte varer, skal disse leveres i selv samme stand, som de er købt i.

Forbehold

Visse dele som sælges hos Ulvedals er kun beregnet til kørsel på lukket bane. Disse dele må ikke benyttes på offentlig vej. Der tages forbehold for tryk-/ tastefejl samt udgåede varer.

Ulvedals
v. René Ulvedal
Taulov Bygade 6
7000 Fredericia
Denmark
Cvr nr: 13554587

Vi tilbyder følgende kort: Dankort, Visa Dankort, MasterCard, Visa Electron, Maestro

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Ulvedals og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Ulvedals videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Ulvedals har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til ovenstående e-mail.

TOP